Ušteda energije

PREKLOPNIK ZA UŠTEDU ENERGIJE

Svjedoci smo gotovo svakodnevnog poskupljenja energenata te efikasnim upravljanjem potrošnje može se uštediti značajna količina energije i do 40% na godišnjoj razini.
Ako ste vlasnik hotela ili apartmana vjerojatno ste se često susretali sa slučajem da gost iziđe iz sobe/apartmana a da ostavi električna trošila i klima uređaje uključene. Takav scenarij je moguće spriječiti na vrlo jeftin i jednostavan način.
Ugradite preklopnik električnih trošila sa čitačem RFID kartice u sobe/apartmane te zajedno sa kontrolom pristupa ste se osigurali da gost nema mogućnost ostavljanja trošila dok nije u sobi/apartmanu jer mu ista RFID kartica treba za ulazak/izlazak u/iz sobe/aparmana.

 

ONLINE KONTROLA POTROŠNJE:

Razvili smo vlastite sustave za kontrolu potrošnje električne energije i vode u vašem domu, vikendici, poslovnom prostoru.

U mogućnosti smo sa većine postojećih mjernih uređaja (analognih i digitalni) očitati trenutnu potrošnju te ukupnu potrošnju nekog energenta, iste podatke prikupljamo u baze podataka koje možemo instalirati lokalno ili na internetu, ovisno o željama i postojećoj infrastrukturi.

Ovakvi sustavi se preporučuju kod najma stanova, zajedničkog korištenja istog objekta sa više obitelji i sl.

Sa našim rješenjima kontrolirajte potrošnju energije i vode te ostvarite značajne uštedite,

 

Grafički prikazi

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro